πώς να προσθέσετε ένα σχήμα στα έγγραφα Google


תשובה 1:

Δυστυχώς, το GDocs δεν είναι τόσο καλλιτεχνικό ή εκλεπτυσμένο.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο Word:

Καμπύλο κείμενο γύρω από έναν κύκλο ή άλλο σχήμα

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο GIMP, το οποίο είναι Ελεύθερο Λογισμικό:

Είναι επίσης δυνατό να το κάνουμε σε ακατέργαστο PostScript, αλλά αυτό είναι λίγο μια πρόκληση προγραμματισμού. (Έχετε ακούσει για την αντίστροφη πολωνική σημειογραφία; Το χρειάζεστε για ακατέργαστο PostScript.)

Πιθανότατα να το κάνετε στο Adobe Illustrator.

Εάν έχετε ήδη Word ή Illustrator, αναζητήστε το. Διαφορετικά, προτείνω το GIMP.

Όποιο εργαλείο κι αν χρησιμοποιείτε, περιορίζεστε στην καταγραφή μιας εικόνας και στη συνέχεια στην εισαγωγή της εικόνας σε GDocs.


תשובה 2:

Σύντομη απάντηση: Όχι.

Μεγάλη απάντηση: Όχι, δεν μπορεί. Αμφιβάλλω ότι είναι τόσο εύκολο να το κάνουμε σε ομολόγους του, όπως το MS Word, ή το Apple ό, τι λέγεται. (όχι χρήστης mac, συγγνώμη.)

Θα μπορούσε θεωρητικά να γίνει σε έναν επεξεργαστή html + css WYSIWYG και, στη συνέχεια, να επικολληθεί σε gDocs ή σε κάτι άλλο και ένα στιγμιότυπο οθόνης που εισήχθη, αλλά αυτό είναι.

Συγγνώμη γι 'αυτό, Αρχηγέ.


תשובה 3:

Θα μπορούσατε να προσθέσετε ένα σχέδιο με κείμενο σε έναν κύκλο, απλώς μεταβείτε στην ενότητα Εισαγωγή> Σχέδιο και σχεδιάστε τον κύκλο σας, κάντε διπλό κλικ στον κύκλο για να προσθέσετε κείμενο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση και θα βρίσκεται στο έγγραφό σας…. αυτός είναι ο ευκολότερος και καλύτερος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ.