πώς να προσθέσετε εικονίδια κοινωνικών μέσων στην υπογραφή gmail


תשובה 1:

Εάν θέλετε να προβάλλετε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σας σε μια υπογραφή email, μπορείτε να το κάνετε με 3 διαφορετικούς τρόπους.

Χρήση ρυθμίσεων πελάτη email

Βρείτε ένα εικονίδιο που θέλετε να προσθέσετε στο Google και εισαγάγετέ το στις ρυθμίσεις υπογραφής email.

Στη συνέχεια, προσθέστε έναν σύνδεσμο σε αυτό.

Χρήση HTML

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κώδικα HTML για να εφαρμόσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο στην υπογραφή του email σας. Τα εικονίδια κοινωνικών μέσων επίσης. Ωστόσο, δεν γνωρίζω προσωπικά HTML, επομένως συνεχίζω πάντα στην επόμενη επιλογή.

Χρήση της ηλεκτρονικής δημιουργίας υπογραφών email

Και οι δύο επιλογές που περιγράφονται παραπάνω έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Το πρώτο μπορεί να μην λειτουργεί σωστά, καθώς διαφορετικοί πελάτες email ενδέχεται να βλάψουν τις εικόνες. Το δεύτερο είναι πιο αξιόπιστο, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος και γνώση.

Χρησιμοποιώ μια ηλεκτρονική γεννήτρια υπογραφών email,

Newoldstamp

, αντι αυτου. Είναι βασικά ένας επεξεργαστής όπου μπορείτε να εισαγάγετε οποιοδήποτε περιεχόμενο, να το οργανώσετε όπως θέλετε και, στη συνέχεια, θα μετατραπεί αυτόματα σε HTML. Έτσι, θα έχετε μια επαγγελματική υπογραφή email με όσα εικονίδια κοινωνικών μέσων χρειάζεστε (αν και προτείνω τη χρήση έως και 5) που λειτουργεί σε σχεδόν κάθε πελάτη email.

Η προσθήκη εικονιδίων κοινωνικών μέσων στο πρόγραμμα επεξεργασίας Newoldstamp είναι απλή:

1. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα και βρείτε την ενότητα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΙΚΟΝΑ».

2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα 4 ή να προσθέσετε οτιδήποτε άλλο. Απλώς κάντε κλικ στην επιλογή "Εμφάνιση περισσότερων".

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο που χρειάζεστε και θα εμφανιστεί στην ενότητα που περιγράφεται.

4. Το εικονίδιο με έναν σύνδεσμο που εισαγάγατε θα εμφανιστεί στην υπογραφή σας.

Σημειώστε ότι μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα των εικονιδίων.

Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο «Αποθήκευση και εγκατάσταση» και επιλέξτε το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε για να δείτε τις οδηγίες εγκατάστασης.


תשובה 2:

Γεια,

Αυτό εξαρτάται εξ ολοκλήρου εάν δημιουργήσατε μια υπογραφή email κωδικοποιώντας τη χειροκίνητα ή αν τη δημιουργήσατε χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο υπογραφής email.

Εάν κωδικοποιήσατε χειροκίνητα την υπογραφή του email σας

Θα πρέπει να προσθέσετε αυτόν τον κωδικό στη σωστή ενότητα της υπογραφής του email σας:

Facebook

Αυτό που κάνει αυτός ο κώδικας HTML, είναι η προσθήκη μιας σειράς πίνακα και η οποία έχει ένα στοιχείο "a" το οποίο βασικά χρησιμοποιείται για σύνδεση. Προσθέτει επίσης ένα στοιχείο "img" το οποίο χρησιμοποιείται για να καθορίσει ποια εικόνα θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το κοινωνικό σας εικονίδιο.

Ίσως χρειαστεί να ευθυγραμμίσετε το κοινωνικό εικονίδιο ώστε να είναι εκεί που θέλετε, ωστόσο, δεν θα το εξηγήσω εδώ, καθώς θα ήταν αρκετά δύσκολο να εξηγηθεί.

Εάν δημιουργήσατε την υπογραφή email σας με ένα εργαλείο υπογραφής email

Εάν χρησιμοποιήσατε ένα εργαλείο υπογραφής email όπως

Gimmio

, η διαδικασία είναι

πολύ ευκολότερο

.

Επιλέξτε την υπογραφή του email σας από τον πίνακα ελέγχου.

Μεταβείτε στην καρτέλα Διάταξη και κάντε κλικ στο σύμβολο + σε όποια ενότητα θέλετε να προσθέσετε το εικονίδιο κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα νέο προσαρμοσμένο πεδίο ως τύπο "Κοινωνικού εικονιδίου" και δώστε του ένα όνομα (ετικέτα).

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Λεπτομέρειες στο επάνω μέρος και αναζητήστε το όνομα (ετικέτα) που δώσατε στο νέο πεδίο και επιλέξτε τον νέο τύπο κοινωνικού εικονιδίου (facebook, twitter κ.λπ.) από το αναπτυσσόμενο πλαίσιο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το χρώμα και το στυλ του εικονιδίου σας από περισσότερες από 2000 διαθέσιμες επιλογές.

Μόλις τελειώσετε, εγκαταστήστε τη νέα σας υπογραφή email και απολαύστε :)

Για να σας δώσουμε έμπνευση, ακολουθούν ορισμένα πρότυπα υπογραφής email που διαθέτει το Gimmio και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν: